Theorie

Theorie gemakkelijk halen met iTheorie bij Rijschool Swift

Je mag al als je 16 bent je auto-theorie gaan halen. Het is niet verplicht om je theorie gehaald te hebben voordat je begint met de praktijklessen, maar het is wel verstandig om snel te gaan leren. Deze kennis pas je namelijk veel toe in de praktijk. Hoe eerder je dat onder de knie hebt, hoe beter!

.

Haal je theorie met iTheorie

Bij Rijschool Swift kan je je theorie halen met iTheorie. Je mag het ook op een andere manier doen als je dat liever hebt, maar iTheorie heeft zo zijn voordelen. Zo is het geheel digitaal. Je krijgt een volledig theorieboek, veel oefenexamens, filmpjes die je helpen bij de praktijklessen en bij gevaarherkenning en een bijlage met alle verkeersborden. Alles kan ook voorgelezen worden. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn als je dyslectisch bent. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een deeltoets. Deze moet je halen voordat je door mag gaan naar het volgende hoofdstuk. Op deze manier weet je zeker dat je alles goed snapt, voordat je naar het examen gaat.

Omdat iTheorie een digitale cursus is, moet je computer wel aan bepaalde eisen voldoen. Op de website van iTheorie kan je zien of je computer aan deze eisen voldoet. Als je computer ergens niet aan voldoet, staat hier ook meteen uitgelegd hoe je dat kunt oplossen. Als je benieuwd bent wat anderen van iTheorie vinden, kan je hier de reviews bekijken.

Toch niet geslaagd voor je theorie?

Het kan zijn dat je ondanks je goede voorbereiding, toch niet in één keer slaagt voor je theorie-examen. Bij iTheorie mag je dan je hele cursus nog een keer doen, en het examen nog een keer maken. Je kan natuurlijk ook altijd bij je instructeur terecht als je vragen hebt over de theorie. Hij weet er veel van en helpt je graag.

Je bent dus met iTheorie optimaal voorbereid op je theorie-examen. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.