Contact

Je hebt nu kunnen lezen over de theorie en de praktijk bij Rijschool Swift, maar wie zit er straks naast je in de auto? En met wie heb je dan contact? Dat is Arno Jonker. Hij is geboren in 1975 en heeft drie prachtige dochters. Voordat Arno rij-instructeur werd, was hij lange tijd sportdocent in het voortgezet speciaal onderwijs. Hij gaf les aan autistische kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Arno’s vrienden zeggen dat hij geduldig is, rustig en vriendelijk. Eigenschappen die goed van pas komen als je les geeft aan jongeren.

Arno’s passie ligt bij motoren. Hij is instructeur bij Motor Circuit Training, en daar heeft hij al bewezen dat hij goed aan kan sluiten bij het niveau van zijn leerlingen. Ook deed hij mee aan de nationale Motogymkhana competitie, een soort dressuur rijden op de motor. Arno is heel goed in het aanvoelen en observeren van zijn leerlingen. Daarom kan hij precies die tips geven, die jij (niet eens wist dat je) nodig had. Verder vindt hij het heel belangrijk dat jij goed leert kijken, en leert hij je graag vlot, veilig en milieubewust rijden.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact op. Je kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken. Daarnaast is de rijschool ook bereikbaar via mail, telefoon en sociale media. Kortom, wees welkom bij Rijschool Swift!

    .