Tarieven

Tarieven bij Rijschool Swift - Rijden in plaats van rekenen!Zie je door de vele prijzenbomen het bos niet meer? Dan heeft Rijschool Swift heldere en duidelijke tarieven voor jou. Zo weet je dus precies waar je aan toe bent en kan je gaan rijden in plaats van gaan rekenen!

Laatst was er in het nieuws dat te veel leerlingen met een te laag niveau proberen hun praktijk examen te halen. Dit kan komen doordat zij een pakket lessen met examen hebben gekocht. Het gebeurt dan vaak dat je toch iets meer lessen nodig hebt dan vooraf was ingeschat. Het examen is alleen al gepland, dus je gaat er naar toe. Dit is niet leuk, want de kans is groot dat je het dan niet haalt. Daarnaast ben je dan uit eindelijk ook weer duurder uit.

Tarieven lespakketten

Daarom kun je bij Rijschool Swift wel lespakketten kopen om geld te besparen, maar zit je daarbij niet gelijk vast aan een examen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij pas examen gaat doen, als de kans groot is dat je het ook haalt.

Pakket A (15 x 60 minuten) €795
Pakket B (20 x 60 minuten) €1040
Pakket C (25 x 60 minuten) €1275
Pakket D (30 x 60 minuten) €1500

Tarieven iTheorie en losse lessen

Vind je lespakketten niet zo nodig of wil je gewoon per les betalen? Ook dat kan. In het het overzicht hieronder vind je de tarieven van de losse lessen en het iTheorie lespakket.

iTheorie lespakket €35
Proefles (60 min) €30
Losse les (60 min) €55
Losse les (90 min) €82

Tarieven eigen verklaring en examens

Om je rijbewijs te halen, zul je moeten slagen voor het praktijk examen. Voor je het praktijk examen mag doen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen en een gezondheidsverklaring hebben ingevuld. Deze twee kan je zelf aanvragen via het CBR. Een tussentijdse toets helpt je met voorbereiden op het praktijk examen. Als je er aan toe bent, plannen wij ze voor je in.

Theorie-examen CBR
Gezondheidsverklaring CBR
Tussentijdse toets €200
Praktijk examen €250

Wil je nu graag al weten of je kan beginnen? Wil je meer informatie over de pakketten? Heb je vragen over de examens? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.